Plåtverkstad

Mora Bil & Traktors skadeverkstad är en modern och fullt utrustad bilskadeanläggning. Vi använder den senaste tekniken i hela verksamheten. Vi har välutbildade och kompetenta plåtslagare, som reparerar många skador varje år. Om olyckan skulle vara framme, är det vi som tar hand om Din bil.

Vi utför skadereparationer på alla bilmärken och har avtal med alla försäkringsbolag. Du kan alltid begära att få din bil skickad till oss för att få ett perfekt slutresultat.

Eftersom vi varit i branschen under lång tid, har vi byggt upp ett stort förtroende hos alla försäkringsbolag. Vi besiktigar och gör själva kostnadsförslag på de allra flesta skadorna.

Helst vill vi ju inte önska Dig välkommen in till oss, men om olyckan ändå skulle vara framme kan Du med största förtroende vända Dig till vår skadeverkstad.

Mora Bil & Traktor AB

Vad gör jag när jag fått en skada på min bil?

Anmäl skadan till Ditt försäkringsbolag, om det är en smitningsolycka eller parkeringsskada ska Du även anmäla det till polisen.
Du får ett Skadenummer av försäkringsbolaget som är viktigt att komma ihåg eftersom det är detta nummer som vi använder vid kontakt med försäkringsbolaget.

Ring och boka tid (specifikt klockslag, Du behöver inte lämna ifrån Dig bilen, beräknad tid på c:a ½ timme för besiktningen) hos oss för besiktning av skadan. Ta med försäkringsbrev, skadenummer och eventuellt andra dokument när Du kommer in för besiktningen. Vi bokar upp ett datum för reparationen och går igenom vad som behöver göras samt hur länge Du blir av med bilen.
Då vi fotograferar alla skador åt försäkringsbolaget så är vi tacksamma om du har tvättat bilen innan besiktningen så att vi får med samtliga skador som tillhör samma skadetillfälle. Bilen bör även vara ren vid reparationstillfället för att förhindra att smuts ”bränns” fast då bilen torkas i ugn.

Hitta till oss

Öppettider

Vardagar 09.00-18.00
Lördag(sept-april) 10.00-13.00
Lördag(maj-aug) Stängt
Vardagar 07.00-16.30
Lunchstängt 12.00-13.00
Mån-Tor 07.00-16.30
Fredag 07.00-14.30
Lunchstängt 12.00-13.00