Viktig information om coronaviruset

Tjänster hos Mora Bil & Traktor ABFörsäljningschef till Mora Bil & Traktor


Vår försäljningschef Arne går i pension efter många framgångsrika år med vårt företag och vi söker nu en kvalificerad och driven ersättare.

Mora Bil & Traktor är ett familjeföretag med anor sedan 50-talet. Vi finns i egna lokaler i Mora-Noret där våra 16 anställda varje dag jobbar för att förverkliga devisen att göra det enklare att köpa och äga bil för våra kunder. Vi är ett fullserviceföretag med försäljning av nya Ford och begagnade bilar, en erkänt högkvalitativ verkstad med kompetent personal och vi vet att nöjda kunder är den bästa marknadsföringen.

Som försäljningschef hos oss arbetar du nära vår VD. Ditt uppdrag blir att:

· Vidareutveckla vår målstyrda försäljningsorganisation med fokus på kundmötet och försäljning

· Coacha, stötta och stärka dina medarbetare mot uppsatta mål

· Utveckla, aktivt bearbeta och bygga långsiktiga relationer med våra kunder

· Kontinuerligt analysera bilmarknaden och ge förslag till förbättringar av våra säljstrategier

Vi är en liten och sammansvetsad organisation där alla jobbar för att underlätta för varandra. Uppdraget innebär också de sedvanliga praktiska uppgifter som följer i en säljorganisation såsom uppföljning av vår lagermix, lönsamhetsuppföljning, beställning av nya bilar, kontroll och attestering av leverantörsfakturor.

För att passa hos oss tror vi att du har mångårig erfarenhet av försäljning, gärna i en ledande befattning. Det är en fördel om du har erfarenhet från bilbranschen och även om du är bekant med vår lokala marknad i norra Dalarna. Som person tror vi att du är driven av att nå uppsatta mål, att du är strukturerad och har god prioriteringsförmåga. Att du är en lagspelare är en självklarhet liksom att du har stark integritet.

Intervjuer kommer att ske löpande och därför önskar vi din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 2021-10-15. Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Skicka din ansökan med CV och ett personligt brev till: [email protected]

Vi ser fram emot din ansökan!


MORA BIL & TRAKTOR, DIN FORDHANDLARE I MORA

- vi gör det enklare att köpa och äga bil!


Aktuella erbjudanden

Visa alla de senaste erbjudanden från Mora Bil & Traktor AB

Aktuella nyheter

Se alla de senaste nyheterna från Mora Bil & Traktor AB